Blogje om met de dierenarts


Zoals ik al eerder vertelde, mogen mijn vriendjes en ik, regelmatig in de tuin ravotten.
Dokter Wiersma komt meestal op vrijdag met mijn collega Thalos en Renée heeft gelukkig ook weer een viervoetige vriendin. Zij neemt haar als vanouds, elke dag dat zij werkt, ook weer mee. Ze heet trouwens Boni. Met z’n drieën hebben we een spoed cursus tuin architectuur gevolgd. Daarom zijn er wat kleine veranderingen doorgevoerd in de achter tuin van de praktijk.
Allereerst vonden wij blubber, vele malen leuker dan gras, derhalve hebben wij kosten nog moeite gespaard om dat te organiseren. Als u de volgende keer in de gelegenheid bent, zou ik u willen aanraden, even een blik op ons werk te richten.
Vervolgens stond er een enorme mooie metalen vogel, midden in het voormalige grasveld. Die hebben wij eendrachtig, met grote regelmaat, omgekieperd, zodat deze sta in de weg nu zijn heil heeft gezocht tegen de achter schutting. Dit is zo veel beter voor alle partijen.
En als laatste punt, hebben we nog een stenen kat behoed voor kwetsuren, nadat hij met grote regelmaat van het randje was gevallen en die is nu ook verhuisd naar veiliger regionen.
Goed om nog even aan te kaarten is het, om te zien hoe blij onze baasjes altijd weer zijn, na ons robbertje ravotten, dat zij de keuken een grondige sopbeurt mogen geven, want voeten vegen, daar doen we niet aan.
Groetjes van Thalos, Boni, Spook en al onze vriendjes.